Åbent hus og arrangementer

Her kan du følge med i, hvilke aktiviteter vi inviterer borgerne til, herunder åbent hus arrangementer.

Aflastning og familiepleje

Gribskov mangler pleje- eller aflastningsfamilier.

Flere børn venter på en pleje- eller aflastningsfamilie i Gribskov Kommune. Du kan gøre en stor forskel, hvis du har lyst og overskud til at invitere et ekstra barn ind i din familie. Hvis du er interesseret i at blive plejefamilie eller aflastningsfamilie kan du læse mere, og ansøge om godkendelse på Socialtilsynet Hovedstaden`s hjemmeside: klik her

Åbent Hus hos børneergo- og fysioterapeuterne

Åbent Hus hos ergo- og fysioterapeuterne er et tilbud til både små børn og større børn/unge i Gribskov Kommune.

Arrangementerne henvender sig til forældre og børn, der kan have behov for at få vendt en motorisk udfordring. Nogle børn har sværere ved at bevæge sig end andre, men meget kan læres gennem forskellige bevægelseslege.
Større børn/unge kan også have lettere motoriske udfordringer som f.eks. ondt i hovedet, ryggen eller fødderne.
Vi undersøger dit barns motoriske udfordringer og kommer med forslag til f.eks. lege, øvelser eller andet der styrker netop de områder, dit barn har behov for.

Der vil være åbent hus fire gange årligt og datoerne er fastsat for andet halvår 2021. Der vil være åbent hus i tidsrummet 14.30 - 16.30 på følgende dage:

  • Onsdag d. 8. september 2021
  • Onsdag d.10. november 2021

 

Åbent hus arrangementerne finder sted i:
Kulturhuset - lille sal/store sal 
Skolegade 43
3200 Helsinge

Parkering i gården - HUSK P-skive

Gribskov Kommune vil løbende tilbyde temaarrangementer til forældre og/eller pårørende til børn eller unge med fokus på udfordringer som f.eks. autismespektrumforstyrrelse, ADHD/ADD, angst, teenageliv og seksualitet, spiseforstyrrelse etc. Her vil fagpersoner såsom psykologer, socialrådgivere, familiebehandlere eller en sundhedsplejersker holde oplæg og stille deres viden til rådighed for spørgsmål eller vejledning, og det vil være muligt for deltagerne at sparre med hinanden om genkendelige udfordringer. 

Nogle af temaarrangementerne bygger videre på hinanden og det vil derfor være en fordel, hvis du har deltaget i tidligere arrangementer eller i forvejen har kendskab til temaet. Nogle af temaarrangementerne afholdes virtuelt. 

Mere information følger. 

Nedenfor kan du finde yderligere oplysninger om kommende temaarrangementer.

Virtuel temaaften om ASF 20. januar kl. 17.30-19.30

 

Virtuel temaaften om vrede 7. februar kl. 17.30-19.30