Bliv vores nye kollega

I Gribskov Kommune er vi hele tiden på udkig efter nye og dygtige kollegaer. Vi ønsker arbejdspladser præget af høj faglighed, gode relationer, samarbejde og god trivsel, og vi værdsætter dine unikke kompetencer og den mangfoldighed, du bringer med dig.

Vi har store ambitioner for Gribskov og for dig. Bliv en del af vores fællesskab – sammen gør vi en forskel for vores Gribskov.

Ledige stillinger og elevpladser

Find dit drømmejob hos os, søg en af nedenstående stillinger eller elevpladser.

Vi arbejder med planlægning og byudvikling, for at skabe attraktive forhold til glæde for både borgere og virksomheder. Vi arbejder også med kultur, idræt, fritid og forebyggelse.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Vores målgruppe er børn og unge mellem 0 og 18 år. Vi har blandt andet ansvar for dagtilbud, folkeskoler, sundhedsplejen, tandplejen, fritidsordninger, fritidsklubber og Ungdomsskolen.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Vi betjener borgere og virksomheder via Jobcenteret, Ydelsescenteret og Ungeindsatsen.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Vi er en stabsfunktion som støtter og hjælper kerneforretningen indenfor It, digitalisering, økonomi, styring, analyser og regnskab.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Vi betjener børn og voksne med handicap, psykisk sygdom eller misbrug og familier og voksne med sociale behov.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Gribskov Kommune skal være en god arbejdsplads. Det er benzinen på vores motor, og vi gør hvad vi kan for at understøtte vores ledere, så de får den hjælp, de skal bruge. Vi er den sikre hånd på rattet, der sørger for, at lønnen bliver udbetalt til tiden, og vi er drevet af fællesskab og helhedstænkning, når vi arbejder med strategier og udviklingsplaner for kommunen. Vi er også dem, der skaber gode rammer for politikerne i byrådet og fagudvalgene, så de kan udfylde deres job som folkevalgte.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Vi dækker myndighedsfunktion og leverandørfunktion på sundhedsområdet, med udgangspunkt i borgeren.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Vi betjener som myndighed borgere og virksomheder inden for områderne affald, byggeri, natur, miljø og spildevand.

Se organisationsdiagram

Vi søger:

Vi søger:

Her i kommunen kan du tage uddannelsen til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Du kan også blive kontorelev eller tage en del af dit sygeplejerskestudie hos os.

Læs mere om praktik og elevpladser.

Vi søger:

I Gribskov mener vi, at den gode ledelse skabes i et samspil mellem ledere og medarbejdere.

Læs mere om at være leder i Gribskov

Vi søger

Få besked, når dit drømmejob dukker op

Fandt du ikke det rigtige i denne omgang? Opret en jobagent, og få en mail hver gang der er en ledig stilling i Gribskov Kommune inden for dit område.

Tilmeld dig vores jobagent

Det er ikke muligt at sende uopfordrede ansøgninger.

Hos os får du:

 • Løbende overenskomstmæssige lønreguleringer
 • 6. ferieuge
 • Arbejdsgiverbetalt pension.
 • Betalt frokostpause.
 • Mulighed for at holde:
  • Børns 1. og 2. sygedag
  • Omsorgsdage
  • Seniordage 
 • Fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse.
 • Mulighed for Seniorjob

Hvad kan du forvente, når du søger en stilling hos os?

For at søge en af vores ledige stillinger skal du benytte dig af det link, som du finder i selve stillingsopslaget ”Søg stillingen”.

Du kommer derfra videre til en formular, som du udfylder med dine oplysninger, du svarer på et par enkelte spørgsmål samt uploader din ansøgning, cv og hvad der ellers er af relevante dokumenter. Endeligt giver du samtykke til, at vi må opbevare dine oplysninger. Når du har gjort dette, vil du modtage en kvitteringsmail på, at vi har modtaget din ansøgning.

Ved annoncering anvendes Gribskov Kommunes hjemmeside, samt eksterne jobdatabaser evt. suppleret med annoncering på relevante medier eller fagblade.

Det er den rekrutterende leder, der sammen med ansættelsesudvalget har ansvaret for at gennemlæse og vurdere alle indkomne ansøgninger til den ledige stilling, samt udvælge de ansøgere, som skal til samtale.

Bliver du inviteret til samtale, vil du som oftest modtage en mail med invitationen, samt en sms med advisering om, at du har modtaget mail fra Gribskov Kommune angående din ansøgning. Ved nogle stillinger inviteres ansøgerne telefonisk, det kan eksempelvis forekomme ved stillinger, hvor samtalerne holdes løbende.

Til samtalen vil du møde den rekrutterende leder, ansættelsesudvalget og evt. rekrutteringskonsulenten. Formålet med samtalen er at:

 • Den rekrutterende leder og ansættelsesudvalg lærer dig bedre at kende. Dette sker gennem diverse spørgsmål om både faglighed og personlighed
 • Lederen får information til at vurdere, om kompetencerne matcher de opstillede krav til jobbet
 • Du møder din evt. kommende leder og kollegaer og får mulighed for at vurdere, om jobbet matcher dine forventninger og ønsker for dit fremtidige arbejdsliv

Som led i vores ansættelsesproces vil vi bede om referencer fra dig. Dette sker forud for ansættelsen og kun med dit forudgående samtykke. Det er den rekrutterende leder, der endegyldigt beslutter ansættelsen. Du får mundtligt besked, hvis vi tilbyder dig ansættelse. Kontrakt mm. sendes snarest efter.

Bliver du ikke inviteret til samtale vil du modtage et skriftligt afslag. I det skriftlige afslag vil den rekrutterende leders navn og telefonnummer fremgå, så du kan få uddybet dit afslag, hvis du ønsker dette. Har du været til samtale, får du altid en mundtlig tilbagemelding.