Affald

Læs om affald, genbrugsstationer, takster, SMS-service mm. eller anmeld manglende tømning.

Grønne Poser til madaffald

Gribskov Kommune har desværre problemer med vores leverance af grønne poser til madaffald. Vi kan ikke sige noget om tidshorisonten for, hvornår vi forventer og have nye poser på lager igen. I mellemtiden kan almindelige poser som fryseposer eller supermarkedsposer fint benyttes til madaffald. Vi giver besked, når vores leverance er oppe og køre, og vi igen kan udlevere grønne poser til madaffald. 

Øget indsamling af husholdningsaffald i Gribskov Kommune

Gribskov Kommune arbejder på og glæder sig til at kunne indsamle op til 10 typer affald ved husstandene. Dette sker som følge af regeringens Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi samt det deraf følgende nye lovgrundlag på affaldsområdet. De nye affaldsordninger forventes at træde i kraft i starten af 2023. Læs mere her

Beskæring og adgangsforhold

Sørg for at beskære rundt om skraldestativ og beholdere. Tjek også, om adgangsforholdene er ok på din vej. På mindre veje og i sommerhusområder er det ofte et problem for renovationsbiler at komme frem på grund af manglende beskæring.

Se regler om adgangsvej for skraldemanden

Affaldsskur - se krav til mål, indretning mv.

Ofte stillede spørgsmål om affald

Corona: Genbrugsstationerne. Læs her, hvem der er åbent for hvornår

Anmeld problemer med din skraldespand, tømning, mm.

Tilmeld eller afmeld sms-service og mailservice

SMS-servicen giver dig mulighed for at få en påmindelse om, hvornår vi henter dit affald - du kan også vælge at få beskeden på e-mail. Når du er tilmeldt servicen, vil kommunen også kunne sende beskeder, når der er ændringer i afhentningen af affald, fx i forbindelse med helligdage. Hvis du oplever fejl i beskederne, må du meget gerne henvende dig til os på tms@gribskov.dk eller tlf: 7249 6000

Hvis du i en kort periode har for meget dagrenovation, kan du købe en ekstra sæk på Rådhuset, på genbrugsstationerne eller ved udlejnings-bureauerne for sommerhuse. Priser findes i takstbladet. Dagrenovation kan ikke afleveres på genbrugsstationen.

Hvis du vil bestille en spand eller et sækkestativ mere, kan du kontakte os eller bruge selvbetjeningen herover ved at trykke på knappen om manglende tømninger.

Genbrugsstationer

Byggeaffald

Affaldssortering og genbrug

Farligt affald

Lovgivning om affald

Plastik Q&A

Sortering af affald - forskelige systemer