Affald

Læs om affald, genbrugsstationer, takster, SMS-service mm. eller anmeld manglende tømning.

Dagrenovation i påsken 2021

Du skal være opmærksom på, at der i uge 13 og 14 kan blive afhentet affald på andre tidspunkter og på andre dage end normalt. Dette skyldes, at det er helligdag torsdag og fredag i uge 13 og mandag i uge 14. Husk derfor at stille din spand frem i god tid. Hvis du har for meget affald, kan du købe ekstra sække på genbrugsstationerne (kun mobil-pay).

Beholdere skal placeres maks. 5 meter fra skel ved fast kørevej og placeres med håndtaget ud mod kørevejen.

Husk at det nu er tid til at beskære. Sørg for at beskære rundt om skraldestativ og beholdere. Tjek også, om adgangsforholdene er ok på din vej. På mindre veje og i sommerhusområder er det ofte et problem for renovationsbiler at komme frem på grund af manglende beskæring.

Corona: Genbrugsstationerne. Læs her, hvem der er åbent for hvornår

Ofte stillede spørgsmål om affald

Her kan du se, hvad du må komme i sækken (PDF)

Se regler om adgangsvej for skraldemanden (PDF)

Affaldsskur - se krav til mål, indretning mv. (PDF)

Anmeld problemer med din skraldespand, tømning, mm.

Tilmeld eller afmeld sms-service og mailservice

SMS-servicen giver dig mulighed for at få en påmindelse om, hvornår vi henter dit affald - du kan også vælge at få beskeden på e-mail. Når du er tilmeldt servicen, vil kommunen også kunne sende beskeder, når der er ændringer i afhentningen af affald, fx i forbindelse med helligdage. Hvis du oplever fejl i beskederne, må du meget gerne henvende dig til os på tms@gribskov.dk eller tlf: 7249 6000

Hvis du i en kort periode har for meget dagrenovation, kan du købe en ekstra sæk på Rådhuset, på genbrugsstationerne eller ved udlejnings-bureauerne for sommerhuse. Priser findes i takstbladet. Dagrenovation kan ikke afleveres på genbrugsstationen.

Hvis du vil bestille en spand eller et sækkestativ mere, kan du kontakte os eller bruge selvbetjeningen herover ved at trykke på knappen om manglende tømninger.

Genbrugsstationer

Byggeaffald

Affaldssortering og genbrug

Farligt affald

Lovgivning om affald

Plastik Q&A

Sortering af affald - forskelige systemer