Flyt til Gribskov

Du kan få lidt mere af det meste i Gribskov - natur, tid, plads til børnene, strand og levende foreningsliv. Mange af vores virksomheder har job at tilbyde dig, og vores Jobcenter står klar til at hjælpe, hvis du vil skifte arbejdspladsen ud med en virksomhed i Gribskov.

Gribskov har lidt mere af det meste. Lidt mere strand, lidt mere skov, lidt flere sportsfaciliteter, lidt sjovere boformer, lidt mere hygge på torvet, lidt friskere madvarer og lidt større fællesskab i de små byer. Og det hele i overkommelig afstand fra storbyen.

Så uanset, hvorfor du overvejer at flytte. Uanset, hvad dine drømme er. Og uanset, hvordan du vil bo. Så er vi sikre på, at du kan finde de optimale rammer for et lidt bedre liv her.

 

Job i Gribskov

Hvis du overvejer både at flytte til og arbejde i Gribskov, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde et job, der passer til dig. 

Mange af vores virksomheder efterspørger kvalificeret arbejdskraft, og på vores Jobcenter kan vi hjælpe dig med kontakt til virksomhederne. Ring til Jobcentrets virksomhedsservice på telefon 72497716