Trongården

Trongården er et plejecenter beliggende i Nordsjællands skønne omgivelser tæt på natur og byliv. Trongården er et kommunalt plejecenter, som drives af PlejeGribskov.

På Trongården er der i alt 48 boliger fordelt på 3 afdelinger, hvoraf de 31 er 2-rums boliger, og de 17 er 1-rums boliger, som er forbeholdt borgere med demens. 

4 boliger, som anvendes som midlertidige pladser, til borgere med demens.

Det vigtigt for os at skabe trygge og hjemlige rammer. Vi lægger vægt på, at det er dine ressourcer og ønsker, der er centrum for, hvordan din hverdag på Trongården skal se ud.

 

Værd at vide

Her kan du finde praktiske oplysninger omkring indflytning på Trongården.

Trongården er smukt beliggende med udsigt over markerne. Stationen ligger ikke langt herfra og handlemuligheder i form af Rema 1000 og Netto ligger næsten lige om hjørnet. På Trongården har vi et dejligt have miljø med mange små hyggelige kroge. 

Trongården drives af PlejeGribskov, men bygningerne ejes af boligselskabet Domea. Så selvom du nu bor på et plejecenter, så er det din lejlighed. 

se boliganvisning på Gribskov.dk

Fremvisning af bolig

Hvis du har et familiemedlem der skal på Plejecenter, kan du få fremvist en tilsvarende bolig som den der er anvist af boligvisitationen. Du bedes kontakte Centerleder/koordinator på det anviste center, for en aftale i tidsrummet 8-15.00 på hverdage. Da det er borgere i eget hjem, kan fremvisning af en bolig kun ske efter forudgående aftale på telefon: 7249 6050 og vælge det Center du ønsker kontakt til.

Der er i alle lejligheder mulighed for tilkobling til YouSee kabel-tv. Dertil er også mulighed for at opsætte en telefon i din lejlighed. Du kan kontakte Yousee, hvis du ønsker kabel-tv og ligeledes skal du kontakte dit telefonselskab, hvis du skal flytte din telefon.

Udgiften til kabel-tv og telefon betales af borgeren selv.

Rengøring i lejlighederne foregår på hverdage en gang ugentligt. Det er PlejeGribskovs eget personale, der kommer og gør rent.

Du bliver tilmeldt vasketøjsordning automatisk ved indflytning. Hvis du ønsker selv at vaske, bedes du henvende dig til nærmeste leder.

Prisen opkræves månedligt og reguleres hvert år.

Vi har huslægeordning på Trongården. Det betyder at der er lettere adgang til lægen og et tættere samarbejde.

Den tilknyttede praktiserende læge kommer i huset på fastlagte dage flere gange hver måned efter forudgående aftale.

Vi anbefaler at du i forbindelse med indflytning skifter til huslægen, men det er også muligt at beholde sin egen læge.

Følgende produkter er til rådighed i boligen og opkræves månedligt:

  • Toiletpapir
  • Engangsklude/skumvaskeklude
  • Håndsæbe, væghængt pumpesystem
  • Håndsprit, væghængt pumpesystem
  • Håndklædeark
  • Universal middel til daglig rengøring
  • Sanitet, rengøring til bad og toilet

Prisen reguleres hvert år.

Hvis du har brug for at få kontakt til afdelingen, hvor din familie eller ven er bosiddende, ringer du til PlejeGribskovs hovednummer, tlf.: 7249 6050. 

Du vil herefter blive guidet hen til den sti, som du ønsker kontakt med.