Nye telefontider i Visitation og Hjælpemidler

Publiceret 16-11-2023

Fra mandag den 20. november er der nye telefonåbningstider i Center for Sundhed og Omsorgs afdeling Visitation og Hjælpemidler.

Visitation og Hjælpemidler har fået nye åbningstider på telefonen.

Fra mandag den 20. november justerer Visitation og Hjælpemidler åbningstiderne på telefonen, så de fremover ser sådan ud:

Mandag: kl. 10-12
Tirsdag: kl. 10-12
Onsdag: Lukket
Torsdag: kl. 10-12 og 13-15
Fredag: kl. 10-12

Visitation og Hjælpemidler er den afdeling, der behandler borgernes ansøgninger om hjælpemidler af forskellig slags, og giver råd og vejledning om mulighederne for støtte til personlig pleje, praktisk hjælp og ansøgning om plejebolig.

Har du brug for at komme i kontakt med Visitation og Hjælpemidler, skal du ringe på kommunens hovednummer 7249 6000. Herfra vil du blive hjulpet videre. Du kan også altid benytte dig af selvbetjeningsløsningerne på borger.dk, hvor du f.eks. kan ansøge om hjælpemidler, kropsbårne hjælpemidler og meget andet.

Ændringen i telefonåbningstiderne for Visitationen har ingen indflydelse på hjælpemiddeldepotet, hvor borgere, der er visiteret, kan få udleveret deres hjælpemiddel.

Telefonåbningstiderne justeres på baggrund af en politisk beslutning for at kunne få opgaver og resurser til at hænge sammen i Visitation og Hjælpemidler.