NY START

Fra et aktivt arbejdsliv til et aktivt seniorliv

Er du i slutningen af dit arbejdsliv eller i begyndelsen af din seniortilværelse? - Kom og få inspiration til et seniorliv med fællesskab og mening.

Det kan være en stor forandring at gå fra et aktivt arbejdsliv til en tilværelse med større frihed. Der er som at starte på et nyt kapitel i ens liv, hvor spørgsmål, som "hvad skal jeg nu bruge tiden til?", "hvem skal jeg bruge min tid sammen med" og "hvad skal vi være sammen om?", trænger sig på. 

På NY START for du inspiration til at svare på disse spørgsmål. Du møder også andre, som går med samme overvejelser, og I får mulighed for at tale sammen om interesser og ønsker til et godt og aktivt seniorliv.

Vi håber at du tager hjem fra NY START med masser af ideer til at planlægge et seniorliv med aktiviteter og relationer, som passer til dig og måske endda et nyt netværk, der kan støtte og udfordre dig i dit nye livskapitel.

På NY START sætter vi fokus på

  • Overgang fra arbejdsliv til seniorliv - hvorfor kan det være så svært?
  • Hvordan finder jeg ind i et seniorliv med aktivitet, mening og gode relationer?
  • Hvilke foreninger, projekter og fællesskaber findes der i Gribskov Kommune, som kunne være attraktive at komme i kontakt med?

Tid og sted

Dag 1 - 12. juni

Dag 2 - 20 juni

Begge dage i lokalet OASEN i Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted
Græsted Stationsvej 8 B
3230 Græsted

Kurset er gratis og inkluderer frokost første dag