Gribskov Kommune har fokus på digital infrastruktur

Billede fra bredbåndskortet over puljeberettigede adresser 2021

Med åbningen af Energistyrelsens Bredbåndspulje 2021, sætter Gribskov Kommune yderligere fokus på den digitale infrastruktur og tilbyder workshops for kommunens ansøgere.

Bredbåndspuljen 2021

Ansøgning til bredbåndspuljen 2021 er skudt i gang, og Gribskov Kommune ønsker at understøtte den digitale infrastuktur, og tilbyder derfor hjælp til koordinering gennem et par møder. Møderne kan du læse mere om her, og de kræver tilmelding:

 

Workshops for ansøgere i Gribskov Kommune

Gribskov Kommune er ved at udarbejde 2 workshops for ansøgningsberettigede med adresse i kommunen. Workshops vil blive afholdt i uge 24 og uge 33, og vil kræve tilmelding. Vi har i Gribskov Kommune igangsat et samarbejde med nogle af sidste års puljemodtagere, som ønsker at bidrage med erfaring og viden om ansøgningsprocessen. Møderne afholdes for at understøtte udviklingen af digital infrastruktur i Gribskov Kommune.

Informationsmøde 15. juni - kun for Gribskov Kommunes borgere

Mødet vil primært handle om gode råd for opstart af ansøgningsprocessen, om organisering af grupperne og et yderligere indblik i processen for ansøgningen. Værterne på mødet vil være Eric Lundquist og Kurt Pedersen, som begge var med i grupper der sidste år modtog puljemidler til etablering af bredbånd i Gribskov Kommune.

På mødet vil du også høre mere om, hvad Gribskov Kommune kan hjælpe dig med i processen.

Mødet afholdes den 15. juni i tidsrummet 19-21 på Nordstjerneskolen i Helsinge 

Tilmeld dig her

Workshop 18. august - arbejdsmøde for ansøgere

Andet møde vil være et arbejdsmøde hvor I kan hjælpe hinanden og få input fra sidste års puljemodtagere.

Mødet afholdes den 18. august fra tidsrummet 19-21 på Nordstjerneskolen i Helsinge 

Tilmeld dig her 

 

OBS: Grundet Covid-19 tages der forbehold for eventuelle ændringer i placeringer og mødedatoer. Alle tilmeldte vil få direkte besked om ændringer, ligesom siden her vil blive opdateret.

 

Hvem kan deltage?

Alle med tilskudsberettigede adresser i Gribskov Kommune har mulighed for at deltage i mødet. Grundet Covid-19 vi vi dog efterspørge, at man forsøger at holde sig til enkelte repræsentanter for sit projekt, selvom det kan være en udfordring i en opstartsproces.

 

Kontakt

Kontakt Soffia Snorradottir eller Lars Berg for mere information på plan@gribskov.dk eller 7249 6000