Indstil kandidater til årets idrætsprisuddeling

Publiceret 09-01-2024

Der er åbent for indstilling af kandidater til årets uddeling af idrætspriser. Deadline for indstillinger er den 23. januar.

Grafik med atleter samt en hånd, der holder en medalje.

Hvert år uddeler Gribskov Kommune priser til de lokale idrætsudøvere, der har udmærket sig inden for deres sportsgren i det forgangne år.

Priserne uddeles ved en festlig begivenhed, hvor bl.a. alle de indstillede atleter er inviteret.

Priserne gives til alle mesterskabsvindere; dvs. atleter / hold, som har vundet guld, sølv eller bronze i et Danmarksmesterskab / øverste række i en sportsgren. Der uddeles også priser til Gribskov-vindere, der har deltaget og vundet en af de øverste pladser ved nordiske mesterskaber eller andre internationale konkurrencer.

For at kunne fejre og hylde vinderne fra 2023, har vi brug for input fra dig eller din forening. Der kan være mange vindere fra Gribskov Kommune i løbet af et år - vi kender ikke alle, men vi vil gerne kunne fejre alle.

Udover mesterskabsvinderne gives der også en pris til Årets Fund og en til Årets Leder. Disse priser har vi også brug for indstillinger til.

Du kan læse mere om kriterierne og indstille kandidater via dette link: For foreninger (aktivgribskov.dk)

Deadline for indstillinger er 23. januar 2024. Datoen for selve fejringsarrangementet er endnu ikke fastlagt, men vil sandsynligvis være i marts eller april.