Gribskovs ”gazeller” blev hyldet

Publiceret 18-01-2023

16 virksomheder fra Gribskov Kommune er med på Børsens liste over højt vækstende virksomheder i 2022. Mandag den 16. januar blev de fejret ved et arrangement i byrådssalen.

En række lokale Gribskov-virksomheder har opnået den ære at blive hyldet som gazeller efter Børsens seneste annonceringer i 2022. Den endelige liste blev offentliggjort i december, og her var der 16 Gribskov-virksomheder at finde. Virksomhederne kommer fra mange forskellige brancher som restauration, turisme og udlejning, design, håndværk og byggeri samt detailhandel.

Gazellen uddeles til danske virksomheder, som i løbet af fire regnskabsår har oplevet positiv vækst og som minimum har fordoblet deres omsætning. De 16 virksomheder i Gribskov Kommune, som dermed i årene fra 2019-2022 lever op til de kriterier, er:

Piffany Copenhagen ApS, CCC Facility Services ApS, Mads Christiansen ApS, Bistro No. 3 ApS, Cafe Saseline ApS, Proviser ApS, Nyt-Tag ApS, Rex ApS, Gribskovsmeden ApS, Thokodan ApS, Y-Not ApS, Vejby Cementstøberi ApS, CSC Malerfirma ApS, Oxymat A/S, Kongernes Feriepark - Gilleleje ApS og Havhøkeren ApS.

Gazellerne er med til at drive udviklingen

Borgmester Bent Hansen ønskede stort tillykke og var med til at overlevere blomster og hæder til de fremmødte virksomhedsejere. Han sagde bl.a.:

”Som gazellevirksomhed er man med til at drive udviklingen lokalt og regionalt, og vil naturligt få opmærksomhed og interesse fra andre. Både fra andre i branchen og fra os politikere, der kigger mod jer lokale iværksættere og dygtige erhvervsdrivende, når vi skal sætte retningen for erhvervsudviklingen i Gribskov Kommune.”

Anders Gerner Frost, som er formand i Udvalget for Erhverv og Oplevelsesøkonomi, var desværre forhindret i at deltage i arrangementet, men ønsker alle gazellemodtagerne et stort tillykke:

”Det er fantastisk, at vores kommune markerer sig så flot. Og I viser både alsidigheden og samtidig de styrker, vi har. Stærke håndværkertraditioner, gode spisesteder og design. Det her var en fin start på en tradition, vi gerne vil sætte i gang.”

Næstformand Daniel Frigast var også stolt af de mange modtagere og gav samtidig, i sin tale, et godt råd til prismodtagerne:

”Den enorme arbejdsindsats, I har præsteret for at modtage en Gazelle, er virkelig flot og en stor bedrift. Det kræver noget at komme dertil, hvor I er nået. Husk jer selv i den udvikling, og pas på jer selv.”

Gazellerne fik også et par ord med på vejen fra Sigurd Kongsgaard fra virksomheden Metacoat A/S i Græsted, som er en af repræsentanterne fra kommunens nye erhvervsråd. Sigurd Kongsgaard inviterede bl.a. gazellerne til at bidrage med deres erfaringer til et kommende lokalt erhvervsevent som inspiration for andre virksomheder.

Erhvervsråd

Få mere information om erhvervsrådet på: gribskov.dk/erhvervsraad