Gribskov Kommune inviterer virksomheder til grønt erhvervsevent

Publiceret 08-03-2022

Virksomhederne i Gribskov Kommune skal have de bedste forudsætninger for at nyde godt af den grønne omstilling. Derfor inviterer Gribskov Kommune nu Gribskovs virksomheder til ErhvervsEvent 2022 i Glassalen onsdag d. 23. marts.

Der er et stort, nationalt fokus på, at danske virksomheder skal bane vejen for den grønne omstilling. Det kræver en omstillingsparathed - som kan give vækst og nye arbejdspladser.

Derfor inviterer Gribskov Kommune nu til ErhvervsEvent 2022. Til eventet, der løber af stablen i Glassalen i Gilleleje d. 23. marts, kan virksomhederne i Gribskov Kommune opleve oplæg, der giver forudsætninger for at nyde godt af den grønne udvikling.

På dagen deltager blandt andet borgmester Bent Hansen, der glæder sig til at møde Gribskovs erhvervsliv:

- Erhvervslivet er en vigtig del af Gribskov; i alle aspekter og brancher. Derfor sætter vi med ErhvervsEvent 2022 fokus på det samlede erhvervsliv – og i en retning, der følger med den grønne udvikling. Vi vil indlede den vigtige dialog, inspirere hinanden og drøfte, hvordan vi skaber de gode resultater.

Oplagt mulighed for at danne netværk med politikere og erhvervslivet i Gribskov

Til eventet vil der være rig lejlighed for at netværke med andre aktører i erhvervslivet og med det nye Udvalg for Erhverv og Oplevelsesøkonomi, der står klar til at dele ud af deres idéer for området.

Det forklarer udvalgets formand Anders Gerner Frost:

- Det er vigtigt for os at vise, at den grønne omstilling har værdi og vigtighed lokalt i Gribskov. Vi håber at få flere virksomheder til at tænke i nye retninger og række ud for at få den nødvendige sparring og inspiration.

Næstformanden i udvalget Daniel Frigast supplerer, at eventet skal være med til at imødekomme den efterspørgsel, der i fremtiden vil være på grønne produkter:
- Forbrugerne og kunderne vil i højere og højere grad efterspørge grønne produkter og profiler. Lokale virksomheder, der har fokus på bæredygtighed, vil stå stærkere og sende et signal om, at her kan man handle med god samvittighed.

Erhvervsevent 2022

ErhvervsEvent 2022
23. marts kl. 16.30 – 20.00
I Glassalen, Parkvej 1, Gilleleje
Tilmelding: https://gribskov.nemtilmeld.dk/825/