Ny selvtrænerordning for kommunens pensionister

Publiceret 11-07-2022

Udvalget for Ældre, Social og Sundhed har besluttet at justere på selvtrænerordningen på plejecentrene, så der både er mulighed for hold og individuel selvtræning.

Det er planen, at en ny ordning for selvtræning træder i kraft d. 1. september. Med den nye ordning kan man selv vælge, om man vil træne individuelt eller på hold. Det kan ske på de fire plejecentre Helsingegården, Trongården, Bakkebo og Skovsminde.

Samtidig med at den nye ordning indføres, vil der også ske en prisstigning, da der er behov for øget rengøring af træningsfaciliteterne. Denne prisstigning træder i kraft i januar 2023. Prisen bliver 950 kr. pr. år for såvel individuel træning som holdtræning.

I Gribskov har det i mange år været muligt for pensionister at bruge træningsfaciliteterne på fire af kommunens plejecentre. Desværre var det nødvendigt at lukke ordningen som følge af corona. Ordningen startede igen i en tilpasset udgave for knapt et år siden, hvor kun holdtræning var muligt. Nu har Udvalget for Ældre, Social og Sundhed besluttet, at individuel træning også skal være en mulighed.

Tilmelding er nødvendig

Ønsker du at træne samtidig med andre, hvor I kan hjælpe hinanden, kan du kontakte Gribskov Seniorcenter på telefon 7249 9175 eller skrive til gs@gribskovseniorcenter.dk, når de åbner igen i august.

Ønsker du at træne selvstændigt, vil det fra september blive muligt at komme på plejecentrene på nogle fastlagte tidspunkter, som du så selv kan benytte, som det bedst passer i din dagligdag. Hold øje på kommunes hjemmeside i august måned for mere information