Længe ønsket vej fra Græsted Rundkørsel til Pårup er påbegyndt

Publiceret 25-01-2022

Så er der skrevet under: Gribskov Kommune har netop indgået kontrakt med entreprenørvirksomheden Arkil A/S, der skal bygge den længe ønskede vej fra Græsted Rundkørsel til Pårup.

Det har været et politisk og lokalt ønske i snart 40 år: At få en ny vej mellem Græsted Rundkørsel og Pårup, som kan lette det trafikale pres på vejnettet – særligt Pårupvej.

Og nu begynder arbejdet. Udbudsrunden er netop afsluttet, og det er entreprenørvirksomheden Arkil A/S, der skal bygge den nye vej.

Arkil A/S er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder, der også udfører projekter for bl.a. Vejdirektoratet og Banedanmark.

12 års politisk samarbejde har gjort vejen til en realitet

Budgettet til vejprojektet er sikret ved, at tre byråd over tre perioder har prioriteret vejen.

Det forrige byråd besluttede, at vejen skulle bygges. Det sidste byråd besluttede at gennemføre projektet. Og nu bliver vejen en realitet under det siddende byråd.

Af samme grund begejstrede det borgmester Bent Hansen at skrive under på aftalen:

”Jeg glæder mig meget over, at vi nu har passeret en vigtig milepæl i et længe ventet og vigtigt projekt for vores kommune. Jeg glæder mig til, at vi næste år skal fejre åbningen,” fortalte han tirsdag, da han var mødt op med Erik Mathiesen og Claus Lundgaard fra Arkil A/S for at underskrive kontrakten om den nye vej.