Elever får store koncertoplevelser bragt til døren

Publiceret 14-02-2022

Gribskovs folkeskoleelever kan se frem til berigende musikalske oplevelser. Gribskov Kommune har nemlig tegnet en foreløbig 2-årig kontrakt med Levende Musik i Skolen. Formålet er at åbne elevernes øjne for nye genrer og instrumenter og styrke deres kulturelle dannelse.

Der er koncerter med professionelle musikere på programmet på Gribskov Kommunes folkeskoler i 2022.

Gribskov Kommune har nemlig tegnet en foreløbig 2-årig kontrakt med Levende Musik i Skolen.

Landets største koncertarrangør

Levende Musik i Skolen er landets største koncertarrangør på skoleområdet. Levende Musik i Skolen garanterer topprofessionelle musikere, gennemarbejdede turneplaner og undervisningsmateriale. Derfor godkendes og udvælges alle musikgrupper af et uafhængigt, musikkyndigt fagudvalg. 

Kulturskolen Gribskov faciliterer samarbejdet med Levende Musik i Skolen og folkeskolerne. Her er der ligeledes etableret et nyt musiklærer-netværk som skal være med til at højne kvalitet og samarbejde mellem kulturskole og folkeskole. 

Begejstret kulturskoleleder
Kulturskoleleder Lars Lundgaard Jensen er begejstret over det nye samarbejde med Levende Musik i Skolen og fortæller her, hvorfor:

”Livemusik med dygtige musikere kan noget med formidling. De kan give en live musikoplevelse som forhåbentlig gør et stort indtryk på eleverne. Her har vi mulighed for at introducere eleverne for nye genrer og instrumenter, som de ikke har hørt før. Det handler både om at styrke deres nysgerrig og kulturelle dannelse,” fortæller Lars Lundgaard Jensen.

De første koncerter har allerede løbet af stablen. Senest spillede Thomas Sandberg på Blistrup Skole fredag eftermiddag til stor glæde for de fremmødte elever.