Virtuel temaaften om ADHD og ADD

14okt

Forældre og pårørende til børn eller unge med ADHD og ADD kan den 14. oktober deltage i en virtuel temaaften om udviklingsforstyrrelser.

Forældre til børn med ADHD/ADD oplever ofte at bruge meget tid og kræfter på at hjælpe barnet med at fastholde bestemte aktiviteter, og at styre uden om nogle af de mindre gode ideer, barnet selv kan få. Det kræver stor tålmodighed at være sammen med børn, der ikke selv har stor tålmodighed og som kan blive hyperaktive eller apatiske. Du kan samtidig få brug for ideer til at forklare omverdenen, at dit barn gør sit bedste, selvom det nogle gange kan have en adfærd, andre synes er svær.

Torsdag den 14. oktober kl. 17.30-19.30 inviterer Gribskov Kommune forældre/pårørende til virtuel temaaften om ADHD og ADD, hvor en psykolog og en familiebehandler og en PPR-konsulent vil holde oplæg og besvare spørgsmål om børn, unge og udviklingsforstyrrelser.

Yderligere information

Temaaftenen foregår via Teams og varer ca. 2 timer inkl. pause.
Det er gratis at deltage og offentligt tilgængeligt for alle forældre/pårørende til børn eller unge med udviklingsforstyrrelser.

Psykolog Maria Wulff holder oplæg og stiller sammen med familiebehandler Christina Otto og PPR-konsulent Camilla Esser viden til rådighed for spørgsmål, sparring og inspiration. 

Vi skal tale om opdragelse af et barn med en udviklingsforstyrrelse, hvordan man som forælder kan forstå sit barns adfærd og hjælpe barnet med at ændre den på en måde, så barnet føler sig mødt. Vi kommer også ind på, hvordan en familie fungerer som et system, hvor alle familiens medlemmer har indflydelse på hinandens trivsel og udvikling, og hvordan du som familiens voksne kan tage ansvar for at få så mentalt sund en familie som muligt, selvom alles behov ikke altid kan imødekommes.

Deltag i temaaftenen om ADHD og ADD

Torsdag den 14. oktober kl. 17.30-19.30 via nedenstående link

Klik her for at deltage i temaaftenen

Har du brug for yderligere information om tilbud se: tilbud til børn med særlige behov eller arrangementer for børn og familier

Vi glæder os meget til at se jer.

Center for Sociale Indsatser og PPR, Center for Dagtilbud og Skoler

Gribskov Kommune