Gribskov inviterer børn og unge ud at fiske

Publiceret 08-10-2021

Gribskov Kommune har lejet en put ’n’ take-sø og giver snart børn og unge en mulighed for at få en god oplevelse med at fiske - så de kan blive bidt af det. Kom med 17. og 18. oktober fra klokken 9 til 13.

En rolig stund ved vandet

AT FISKE: Det giver en særlig ro og velvære at være helt tæt på naturen. I Gribskov Kommune er vi meget bevidste om, at vores fantastiske natur er et kæmpe aktiv. Derfor vil vi gerne lokke endnu flere ud og nyde den.

Der venter nemlig masser af oplevelser uden for den sædvanlige sommersæson som for eksempel fisketure. Derfor har vi lejet put ’n’ take-søen i Dronningmølle 17. og 18. oktober og inviterer nu børn og unge til at komme ud og prøve kræfter med at fiske.

De må meget gerne tage deres forældre med, for det er ofte nogle gode timer med masser af ro og samtidig spænding, især når man får det første bid.

Den fulde oplevelse: Grill de fangede fisk

Man kan tage mad og drikke med og sidde ved søens borde/bænke-sæt efter en veloverstået fisketur. Her kan man grille sin eventuelle fangst og gøre oplevelsen komplet.

Det er gratis, og man får undervisning

Det er gratis, og der er ni fiskepladser per dag, så man skal skynde sig at melde sig til. Man får i øvrigt også gode råd og vejledning af lokale, erfarne fiskere.

Man kan melde sig til hos Ejvind Hartmund fra Helsinge og omegns lystfisker sportsfiskerforening via mailadressen ejvind@hartmund.dk.