Virtuel temaaften om angst

Publiceret 17-03-2021

Oplever du, at dit barn har angstsymptomer?
Gribskov Kommune tilbyder gratis, virtuel temaaften for forældre og/eller pårørende til børn, der oplever angstsymptomer.

Angst kan være en helt normal og sund følelse, som forhindrer mennesker i at gøre ting, der er farlige. Men angst kan også være en svær, følelsesmæssig lidelse som op til 10 % børn eller unge oplever, inden de er fyldt 18 år. 

Onsdag den 24. marts kan forældre og/eller pårørende til børn med angst deltage i en virtuel temaaften om angst. Det er normalt i øjeblikket at have coronarelaterede bekymringer, men temaaftenen vil fokusere på angstsymptomer, der ikke primært er forbundet med corona. På temaaftenen vil en PPR-psykolog holde oplæg og besvare spørgsmål om de udfordringer som angst kan medføre. 

 

Yderligere information

Temaaftenen foregår via Teams og varer ca. 2 timer inkl. pause.
Temaaftenen er online, offentlig og tilgængelig for alle forældre og/eller pårørende til børn med angstsymptomer. 
Deltagelse er frivillig og du kan byde ind med spørgsmål eller råd til de andre deltagere eller blot lytte og modtage vejledning.

På den måde håber vi at imødekomme de udfordringer som angst kan frembringe hos jer familier og etablere et virtuelt sparringsrum blandt jer, der er berørte.

 

Psykolog Maria Wulff holder oplæg og stiller sin viden til rådighed for spørgsmål, sparring og inspiration. Maria arbejder i Center for Dagtilbud og Skoler og beskæftiger sig primært med læring og sociale børnefællesskaber.

Temaaftenen sætter fokus på at skelne mellem sund og usund angst, hvordan man kan hjælpe børn til at få bedre styr på angsten samt forældrestrategier for håndtering af de konflikter, der kan opstå når angsten blander sig.

 

Deltagelse 

Deltag i temaaftenen til forældre/pårørende til børn med angstsymptomer.

Den 24. marts kl. 16.30-18.30 via nedenstående link

Klik her for at deltage i mødet


Find flere temaaftener her
Her kan du finde flere temaaftener

Mere hjælp og vejledning
Hvis du har brug for yderligere hjælp eller vejledning om tilbud, klik her.