Borgermøde om kommuneplanen 8. april

Publiceret 26-03-2021

Vi holder et digitalt borgermøde om kommuneplanen 8. april fra klokken 18.30 til 21. Du behøver ikke melde dig til, find link og læs mere her.

Vi holder et digitalt borgermøde i forbindelse med den offentlige fremlæggelse af forslaget til kommuneplan 2021-33. Mødet løber af stablen torsdag 8. april 2021 klokken 18.30 til 21.

Kommuneplanen er den overordnede plan for den fysiske planlægning i kommunen. Kommuneplanen sætter dermed kursen for, hvordan kommunen skal udvikle sig og hvilken arealudvikling, der kan ske. Kommuneplanen gælder for 12 år, men kommunen skal revidere planen hver fjerde år.

Du deltager i mødet her - ingen tilmelding nødvendig
Du behøver ikke melde dig til for at deltage i informationsmødet, du skal blot klikke på nedenstående link, inden mødet starter:

DELTAG I BORGERMØDET HER

Har du spørgsmål kan du skrive dem på chatten under mødet. Gennem mødet vil der løbende blive svaret på spørgsmål fra chatten.

Program:
• Pernille Søndergaard (formand for Udvikling, By og Land) byder velkommen og præsenterer deltagerne fra Kommunen.
• Hvad er en kommuneplan?
• Nye arealudlæg
• Ændringer siden sidste kommuneplan
• Erhverv
• Detailhandel
• Opsamling og afslutning

Se den digitale udgave af kommuneplanen
Du kan se den digitale udgave af kommuneplanen, ved at klikke på nedenstående link. http://gribskov.viewer.dkplan.niras.dk/plan/6#/

Kommentér på kommuneplanen 
http://gribskov.dk/hoeringer

Dialogmøde for erhvervslivet 15. april

I forbindelse med den offentlige fremlæggelse af forslaget til kommuneplan, holder vi også digitalt dialogmøde for erhvervslivet. Det gør vi torsdag den 15. april 2021 kl. 19:00-21:00. Mødet er lagt an på, at deltagerne kommer med input til planlægningen.

Ugen forinden afholdes et informationsmøde for alle borgere. Det møde vil i højere grad have karakter af et informationsmøde, hvor kommunen oplyser om indholdet af forslaget til ny kommuneplan.

Du tilmelder dig mødet her, tirsdag den 13. april kl. 12:00. Inden mødet vil du modtage et link til mødet.