Ekstra rengøring på vej til daginstitutioner

Publiceret 08-01-2021

Daginstitutioner i Gribskov Kommune får tilført ekstra daglige timer rengøring. Det sker ved at flytte rundt rengørings-ressourcer fra andre områder i kommunen, der har mindre brug for rengøring i øjeblikket. Formand for Børn, Idræt og Familie Natasha Stenbo Enetoft roser fleksibiliteten.

Corona-krisen styrker behovet for rengøring i kommunens daginstitutioner. Og det behov bliver nu imødekommet ved at tilføre ekstra ressourcer fra andre områder i kommunen som for eksempel jobcenteret, skolerne og rådhuset.

Her er behovet for rengøring nemlig mindre på grund af hjemsendelser og nedlukning på grund af corona-krisen.

Stor fleksibilitet

Formand for Børn, Idræt og Familie Natasha Stenbo Enetoft roser administrationen for omlægningen af rengørings-ressourcerne:

”Det viser stor fleksibilitet og er bare et kæmpe og vigtigt løft til daginstitutionerne, som har særligt brug for de ekstra hænder til rengøring i denne tid. Det er rigtig godt gået af administrationen,” siger formanden på vegne af udvalget.

I øjeblikket varer nedlukningen frem til 17. januar, men den bliver muligvis forlænget. Administrationen vurderer løbende situationen.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Natasha Stenbo Enetoft
Formand for Børn, Idræt og Familie

Kontakt

Claus Herbert
Centerchef i Center for Børn og Unge