Kildevej bliver mere sikker

Publiceret 22-04-2021

VIDEO: Her kan du se formanden og næstformændene for Udvikling, By og Land fortælle om tre af de steder, der bliver mere sikre på Kildevej

Udvikling, By og Land godkendte tirsdag aften administrationens anbefalinger til seks forskellige tiltag, der skal gøre Kildevej i Gribskov Kommune mere sikker at færdes på.

Centralt i planen er ændringer i flere kryds. Blandt andre krydset ved Kildevej og Skovgårdsvej. Her vil der blive sat heller op, og krydsafmærkning bliver ændret. Også krydset ved Kildevej og Høbjergvej bliver ombygget. Her kommer der også heller op og desuden en venstresvingsbane.

Derudover bliver krydset ved Kildevej og Frederiksborgvej ombygget med eksisterende helle, og der bliver fuldt stop. Krydset ved Kildevej og Askemosevej bliver ombygget til rundkørsel og sidst men ikke mindst vil rundkørslen ved Hillerødvej og Kildevej blive ombygget til et signalreguleret 4-benet kryds.

Tiltagene bliver sat i gang i 2021 og alle på nær de større projekter - rundkørslen ved Askemosevej og ombygningen af rundkørslen ved Hillerødvej/Kildevej - vil blive færdige i 2021. De to største projektet bliver færdige i 2022 på grund af omfanget af arbejdet.

Her i videoen fortælle formanden og næstformændene for Udvikling, By og Land om tre af de seks tiltag: