Hjælp kommunen med at finde vejnavne til nyt boligområde

Publiceret 23-09-2020

Gribskov Kommunes kommende boligområde Troldebakkerne nord for Helsinge får hele 25-30 nye veje, som alle har brug for et navn. Derfor beder kommunen nu om hjælp til at finde vejnavne, som passer til området.

Vil du kunne prale af, at du har navngivet en vej? Så har du chancen nu. Det kommende boligområde Troldebakkerne nord for Helsinge får nemlig cirka 25-30 nye veje, og her beder Gribskov Kommune nu borgerne om hjælp til at finde navne til dem.

Gribskov Kommune forestiller sig, at Museum Nordsjællands arkæologiske fund i området kunne danne baggrund for vejnavne til området ud fra følgende temaer:

Tema 1: ’Teglbrænding’
Tema 2: ’Bronzealder/jernalder’
Tema 3: ’Fund fra oldtiden’

Formand: ”Et fantastisk boligområde”

Formand for Udvikling, By og Land Pernille Søndergaard ser frem til at få en masse spændende navne at tage stilling til.

”Troldebakkerne bliver et fantastisk boligområde med op til 700 boliger, som både ligger tæt på naturen og samtidig også institutioner og indkøbsmuligheder. Og så er der altså kun 45 minutter til København. Vi glæder os helt vildt til at se de første huse skyde op på de nye veje,” siger formanden på vegne af udvalget.

Inspiration til at tænke i vejnavne

For at få gang i fantasien kan man her se nogle af de navne, som Museum Nordsjælland selv har foreslået: Teglovnsvej, Grubevej og Mejselvej.

Udvikling, By og Land udvælger de endelige navne på udvalgets møde i november. Navnene og ”døberne” vil umiddelbart efter blive offentliggjort på kommunens facebookside og hjemmeside.

Send dine forslag senest 18. oktober klokken 12

Man kan sende sine forslag til vejnavne til brosw@gribskov.dk. Send dem senest 18. oktober klokken 12.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Pernille Søndergaard
Formand for Udvikling, By og Land

Kontakt

Søren Korsholm
Centerchef i Center for Ejendomme og Erhverv