Tak for sommerindsatsen - I har glædet rigtig mange børn og unge

Publiceret 05-11-2020

En stor, varm tak for i sommer er netop sendt ud til de mange foreninger og frivillige, som var med til at give børn og unge i Gribskov en sjov sommer – på trods af corona.

Sommeren 2020 stod i coronaens tegn, og den kunne være blevet lang og kedelig for børn og unge. Men ind kom en pose penge fra Børne- og Undervisningsministeriet. Og ud af starthullerne sprang en masse foreninger og frivillige, som på kun 14 dage fik arrangeret tilsammen 56 sommeraktiviteter – ud over dem, der allerede var planlagt.

”Det er en meget stor og flot indsats, som kom på skinner i løbet af meget kort tid. Og jo, jeg ved godt, at pengene kom fra Børne- og Undervisningsministeriet. Men de var ikke nået ud at gøre gavn uden foreningernes og de frivilliges store energi og engagement, ” siger Natasha Stenbo Enetoft, formand for Udvalget for Børn, Idræt og Familie.

På vegne af udvalget har hun derfor sendt en stor tak til de foreninger og frivillige, som var med til at gøre sommeren god og aktiv for i alt 6250 børn og unge og familier. I mailen skriver hun blandt andet:

”På vegne af hele udvalget for Børn, Idræt og Familie vil jeg derfor sige jer alle en stor og varm tak for indsatsen. Tak for al den glæde, opmuntring og aktivitet, I hver især har skabt for vores fælles børn og unge. Tak, fordi I fandt mulighederne i coronaens begrænsninger”.

I alt fik Gribskov Kommune 1,436 millioner kr. fra Børne- og Undervisningsministeriet til særlige sommeraktiviteter for børn og unge i alderen seks til 17 år.

Aktiviteterne spændte fra "kom og vær med"-aktiviteter, aktiviteter af 2-4 timers varighed, aktiviteter af én dags varighed, 2-3 dages- og uge aktiviteter. Aktiviteterne bredte sig over idrætsaktiviteter til sociale og kulturelle aktiviteter. Her deltog 6.250 børn og unge.

De mange aktiviteter blev koordineret af Gribskov Kommunes Center for Erhverv, Fritid og Kultur.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Natascha Stenbo Enetoft
Formand, Børn, Idræt og Familie