Gribskov har valgt entreprenør til kommunens nye administrations- og sundhedsfaglige hus i Helsinge

Publiceret 27-11-2020

Gribskov Kommune har nu valgt, hvem der skal bygge det kommende administrations- og sundhedsfaglige hus i Østergade i Helsinge. Valget er faldet på totalentreprenøren HOFFMANN A/S, og fredag underskrev parterne kontrakten.

Det var en yderst tilfreds direktør for Plan, Teknik og Beskæftigelse, Niels Tørsløv, der fredag eftermiddag skrev under på kontrakten for byggeriet af kommunens nye administrations- og sundhedsfaglige hus i Østergade. Valget er faldet på totalentreprenøren HOFFMANN A/S.

Niels Tørsløv kalder det en vigtig milepæl:

”Vi samler nu fire forskellige matrikler i tre forskellige byer på ét sted. Det betyder, at vi fremadrettet kommer til at spare cirka fire millioner kroner om året på for eksempel løbende bygningsdrift, som vi i stedet kan bruge på velfærd,” siger direktøren.

Fire centre på én adresse

Fire af kommunens centre bliver samlet på matriklen i Østergade. Nemlig de to centre i Social og Sundhed - Center for Sociale Indsatser og Center for Sundhed og Omsorg - PPR og tandplejen fra Center for Dagtilbud og Skoler og hele Center for Job og Unge.

”Der vil derudover også være en række synergier ved at samle de forskellige områder på ét sted, og det vil styrke vores service til borgerne. Og så er der naturligvis mindre køretid, fordi langt flere medarbejdere nu er samlet i Helsinge. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge byggeriet lige fra første spadestik til indvielsen, som efter planen sker i december 2022,” siger direktøren.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Niels Tørsløv
Direktør for Plan, Teknik og Beskæftigelse

Kontakt

Søren Korsholm
Centerchef, Byudvikling og Ejendomme