Gribskov fortsætter i VisitNordsjælland

Publiceret 12-11-2020

Gribskov Kommune fortsætter samarbejdet med de tre andre kommuner i VisitNordsjælland. Det besluttede byrådet tirsdag aften. Kommunen kan få meget ud af samarbejdet især i en tid, hvor Corona-pandemien ændrer folks ferie-mønstre, siger bestyrelsesmedlem Jesper Behrensdorff.

Gribskov Byråd besluttede tirsdag aften, at Gribskov Kommune skal fortsætte i turisme-samarbejdet VisitNordsjælland sammen med Fredensborg, Hillerød og Halsnæs Kommuner. Det til trods for, at Helsingør har besluttet at melde sig ud af samarbejdet per 31. december 2020.

Det glæder bestyrelsesmedlem i VisitNordsjælland og medlem af Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi i Gribskov Kommune Jesper Behrensdorff, som siger:

”Jeg tror fortsat på, at vi får en masse ud af samarbejdet i VisitNordsjælland. Nu skal vi sætte os sammen og finde ud af, hvordan vi får mest muligt ud af det, for turisterne kommer ikke af sig selv,” siger han.

Kampen om turisterne vokser

Jesper Behrensdorff lægger vægt på, at kampen om turisterne bliver endnu større de kommende år.

”Det kræver branding og samarbejde at fastholde turisterne især i en tid, hvor corona-pandemien ændrer på turisternes ferie-mønstre. Vi skal blandt andet lytte til vores turisterhverv, og så er det ellers bare om at smøge ærmerne op og komme i arbejdstøjet,” siger han.

Byrådet godkendte under samme dagsordenspunkt blandt andet også ”Oplæg til fremtidens turismeindsats i Nordsjælland” som grundlag for VisitNordsjællands bestyrelses konkrete og fremadrettede initiativer.

Gribskov Kommune har en turismeomsætning på cirka 1,5 milliarder kroner.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Jesper Behrensdorff
Medlem af VisitNordsjællands bestyrelse og medlem af Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi i Gribskov Kommune

Kontakt

Vibeke Steen
Centerchef i Center for Erhverv, Fritid og Kultur