Gribskov henter erfaren direktør til velfærdsområdet

Publiceret 24-03-2020

Per Ullerichs kommer fra det private erhvervsliv som rådgiver. Men der er mange års kommunal erfaring i bagagen, når han tiltræder som velfærdsdirektør i Gribskov Kommune.

Per Ullerichs bliver ny Velfærdsdirektør i Gribskov Kommune. Han kommer fra en stilling som selvstændig strategisk rådgiver med tilknytning til strategi- og kommunikationsbureauet NXT.

Per Ullerichs har tidligere været kommunaldirektør i Dragør og Rødovre.

”Gribskov har politiske ambitioner om at forny velfærden og aktivt inddrage borgerne. Den fornyelse skal skabe en solid og fremtidssikret økonomisk drift, som alle Gribskov Kommunes borgere vil få gavn af. Den udvikling glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Per Ullerichs.

Kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen siger om valget af ny direktør:

”Det er en stor glæde at kunne byde Per Ullerichs velkommen til Gribskov Kommune. Han kommer med stor erfaring og indsigt. Han har de kompetencer og resultater med sig, som gør, at han matcher vores direktion og ambitioner. Dermed har jeg nu fået sat det hold, som skal stå i spidsen sammen med vores dygtige ledere og medarbejdere for at drive Gribskov Kommune ind i en lys fremtid. Vi starter i en udfordrende tid, hvor alt er anderledes, end det plejer at være. Men med det hold, jeg har nu, er jeg meget fortrøstningsfuld og ser meget frem til samarbejdet.”

Per Ullerichs er uddannet Cand. Polit. fra Københavns Universitet og kommer med blandt andet mere end ti års erfaring som kommunaldirektør i henholdsvis Dragør og Rødovre Kommune. Per Ullerichs tiltræder den 1. maj 2020.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Sascha Volmer Sørensen
Kommunaldirektør