Enigt forum klar til at arbejde sammen om Gribskovs udvikling

Publiceret 31-03-2019

Torsdag aften løb første møde i det nye Forum for Vækst og Udvikling af stablen. Her slog medlemmerne fast, at fællesskab og samarbejder er vej frem og vil styrke Gribskov som en attraktiv kommune for både, erhvervsliv, indbyggere og turister. Medlemmerne glæder sig til at trække i arbejdstøjet.

Sammen er vi stærkere og kan udvikle Gribskov Kommune til gavn for både erhvervsliv, bosætning og turisme.

Det var aftenens centrale budskab fra medlemmerne af det nye Forum for Vækst og Udvikling, da de holdt første møde i det nye forsamlingshus Frændekilde i Ørby torsdag aften.

Stort potentiale for at styrke erhvervslivet

Det nye forum er ifølge formand Morten Ulrik Jørgensen (NytGribskov) en ny måde at tænke erhvervsudvikling på. Og ved at samle forskellige brancher, foreninger og ildsjæle, så kan de styrke både hinanden og Gribskov Kommune som helhed.

”Jeg er meget tilfreds med vores første møde. Medlemmerne fik set hinanden i øjnene og bekræftede hinanden i, at vi har et stort potentiale for at styrke erhvervslivet til gavn for blandt andet turismen og bosætningen, hvis vi forener vores forskellige styrker. Dette første møde er et stort skridt i en helt ny retning. Det lover rigtig godt,” siger formanden.

Samarbejde, tillid og mod til at gå nye veje

På mødet holdt konsulent Georg Julin og direktør Lisbeth Juel Christensen oplæg med inspirerende input til, hvordan et netværk som Forum for Vækst og Udvikling bliver allerstærkest. Her var nogle af nøgleordene samarbejde, tillid til hinanden og mod til at gå nye veje. Formanden uddyber:

”Forummet giver os en enestående mulighed for at styrke vores kommune som et attraktive sted at være. Medlemmerne slog fast, at vi blandt andet skal arbejde for at skabe en lokal identitet og en stolthed over at være en del af Gribskov Kommune. Og så skal vi blive bedre til at fortælle alt det, vi er gode til,” siger Morten Ulrik Jørgensen.

Næste møde i forummet bliver en workshop i maj. Her vil medlemmerne vil vurdere, hvilke temaer og idéer forummet skal arbejde videre med, og hvilke initiativer man kan sætte i gang allerede nu.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Morten Ulrik Jørgensen
Formand for Forum for Vækst og Udvikling

Kontakt

Louise Sørensen
Konsulent