Hjælp os med at udvikle en ny vision for Gribskov Kommune

Publiceret 07-06-2019

Gribskov Kommune er i gang med at udvikle en ny vision. Ønsket er at gøre Gribskov til et endnu mere attraktivt sted at besøge, bo og arbejde i. Derfor har vi brug for input fra børnefamilier. Er du interesseret i at give os jeres syn på Gribskov, så send en mail til Alice Ballin på ball@gribskov.dk.

Onsdag den 12. juni samles alle kommunens ledere for at give input til Gribskov Kommunes kommende vision.

I den forbindelse vil vi gerne træne vores ledere i at se tingene fra et andet perspektiv end deres eget - for eksempel turistens, børnefamiliens, erhvervslederens eller den unges.

Så er du flyttet hertil inden for det seneste års tid som børnefamilie, og har du lyst og mulighed for at hjælpe os med børnefamiliens perspektiv?

Det vil foregå onsdag den 12. juni på Sankt Helene Ferie- og Kursuscenter Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje, fra kl. 10.30 og en god time frem.

Du skal blot være helt dig selv, fortælle kort om, hvad du oplever som attraktivt ved Gribskov og måske udfordrende, i en gruppe af omkring 20-25 ledere.

Du og familien får lokale lækkerier fra Esrum Kloster som tak for hjælpen. Send en mail til Alice Balling på aball@gribskov.dk, hvis du er interesseret og vil høre mere.