40 lejeboliger på vej til Bavne Ager Eng

Publiceret 17-01-2019

Byrådet har godkendt salget af Bavne Ager Eng. Her vil 40 lejeboliger blive etableret. Køberen er det lokale Gillelejefirma Strandhavehus ApS.

Gribskov styrker nu sin position som en attraktiv kommune at bo i. Byrådet har nemlig sagt ja til at sælge et område på Bavne Ager Eng i udkanten af Gilleleje.

Køberen er det lokale Gillelejefirma Strandhavehus ApS, som har planer om at bygge i alt 40 lejeboliger - 10 rækkehuse i ét plan og 30 boliger i to plan. De kommer til at ligge omkring et naturbeskyttet sø- og moseområde og i fire størrelser på mellem 65 og 105 m2 til både unge, familier og seniorer.

Udvikling af Gribskov Kommune i fuld gang

Formand for udvalget Udvikling, By og Land Pernille Søndergaard (NytGribskov) glæder sig over de kommende boliger.

”Vi er i fuld gang med at styrke Gribskov Kommune som et attraktivt sted at bo, og salget af Bavne Ager Eng er et vigtigt skridt i den rigtige retning, som supplerer vores andre projekter på Møllebakken i Helsinge, Troldebakkerne nord for byen og flere andre,” siger formanden.

Glæder sig til at komme i gang

Og køber, indehaver af Strandhavehus, Lasse Nikolaj Nørgaard, glæder sig til at komme i gang med at bygge:

"Vi er hos Strandhavehus rigtig glade og taknemmelige over, at Byrådet har givet os muligheden for at fortsætte udviklingen af nye gode lejeboliger i Gribskov Kommune,”

siger han og tilføjer:

”Den store efterspørgsel og de mange positive tilkendegivelser, som vi har modtaget i løbet af de seneste års udvikling af boligområdet Bavne Ager, er noget, vi værdsætter højt og er meget respektfulde omkring. Og det glæder os derfor meget nu at kunne imødekomme endnu flere borgere med en nybygget lejebolig i et attraktivt miljø."

Kontakt

Pernille Søndergaard
Formand for Udvikling, By og Land

Kontakt

Lasse Nikolaj Nørgaard
Indehaver af Strandhavehus ApS