Mountainbike-festival med masser af oplevelser 15. september

Publiceret 30-08-2019

Der er spændende aktiviteter for hele familien, når mountainbike-festivalen løber af stablen søndag 15. september. Et af Danmarks bedste mountainbikespor bliver indviet i Tisvilde Hegn, med for eksempel mountainbike-børneløb. Vejrvært Peter Tanev er med og laver blandt andet TV 2 Vejret.

Hvis du er til natur og udendørs aktiviteter, så er Mountainbike-festivalen i Tisvilde 15. september lige noget for dig og din familie. Her kan man for eksempel få en tur på pump track-banen, prøve bunny hop, gå på slackline eller få en guidet cykeltur i det naturskønne område.

Ny mountainbike-rute indvies

Derudover bliver en ny 30 kilometer lang mountainbike-rute i det kuperede nordsjællandske landskab indviet. Det drejer sig om Halsnæs og Gribskov Kommuners helt nye mountainbike-spor, som i øvrigt er kåret til et af Danmarks bedste. Ruten er et såkaldt blåt spor, hvilket betyder at det kan gennemkøres uden særlige forudsætninger.

Cykelløb for børnene, pølser og is

Der er også børneløb på mountainbike under festivalen, som man kan melde sig til både før og på selve den store dag. Her er der også is, pølser og smagsprøver på vildtkød til alle. Og så kan man møde den energiske mountainbike-cyklende vejrvært Peter Tanev.

”Sporet bliver en attraktion”

Formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati i Halsnæs Kommune Helle Vibeke Lunderød kommer med til festivalen.

”Det er en speciel dag, for ikke alene afholder vi MTB-festivalen for første gang – vi kan også præsentere det nye og virkelig flotte mountainbike-spor, som jeg tror bliver noget af en attraktion for både lokale og turister,” fortæller formanden.

Motion skal være sjov

Også Gribskov Kommunes formand for Børn, Idræt og Familie Natasha Stenbo Enetoft er med på dagen.

”Vi har en ambition om at gøre det sjovt at være sund, og her er både festivalen og vores fælles mountainbike-spor helt perfekt. Her kan man få motion og samtidig nyde noget af Danmarks skønneste natur, som er en anden og måske lige så vigtig slags sundhed,” siger formanden.

Festivalen begynder klokken 10 og slutter 15.30. Adressen er Nyvej 133, 3300 Frederiksværk, Asserbo, ved den store p-plads.

Yderligere oplysninger

Kontakt

Helle Vibeke Lunderød
Formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati

Kontakt

Natasha Stenbo Enetoft
Formand for Børn, Idræt og Familie

Kontakt

Flemming Carlslund Larsen
Idræts- og fritidskonsulent

Kontakt

Jesper Therkildsen
Idræts- og fritidskonsulent